ANKARA AKYURT İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı 1.Dönem Müdürler Kurulu İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Hasan KALELİ Başkanlığında Yapıldı

04-09-2014 tarihinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Hasan KALELİ başkanlığında yapılan  toplantı İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İrfan YURTDOĞAN,İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ve  Okul  Müdürlerinin katılımıyla kahvaltılı olarak yapıldı.
2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı 1.Dönem Müdürler Kurulu İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Hasan KALELİ Başkanlığında Yapıldı

2014-2015 Dönem Başı Müdürler Kurulu Toplantısı Yapıldı2014-2015 Dönem Başı Müdürler Kurulu Toplantısı Yapıldı2014-2015 Dönem Başı Müdürler Kurulu Toplantısı Yapıldı2014-2015 Dönem Başı Müdürler Kurulu Toplantısı Yapıldı

 

04-09-2014 tarihinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Hasan KALELİ başkanlığında yapılan  toplantı İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İrfan YURTDOĞAN,İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ve  Okul  Müdürlerinin katılımıyla kahvaltılı olarak yapıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Hasan Kaleli, 2014-2015 eğitim-öğretim yılının başta ülkemiz,milletimiz ve ilçemiz adına hayırlı uğurlu olmasını dileyerek ,bu toplantının hem önümüzdeki eğitim- öğretim yılının planlaması hem de okul müdürlerimizin moral ve motivasyonun artırılması bakımından önemli olduğunu belirtti.

Kaleli,yaklaşık sekiz aydır birlikte görev yaptığımız değerli okul yöneticilerimize yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum.Bu toplantıda önümüzdeki dönemde yapacağımız çalışmaları birlikte planlayıp,ilçemizi eğitim adına bir adım daha ileriye götürmek için karşılıklı  iyi niyetle ve var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz dedi.

Hasan KALELİ okullarımızı birer taş binadan ibaret görmeyip öğrencilerimize bir ruh,kimlik ve kültür katmalıyız bu değerler üzerinden  çalışmalar yapmalıyız.Kaleli,  öğrencilerimiz zekalarını işlediğimiz birer zeka makinesi değil,ruhlarını işlediğimiz bir insan olsunlar .Daha farklı yaklaşımla okullarımıza bir kültür bir kimlik kazandıralım,öğrencilerimizin hem zekalarını işleyelim hem de ruhlarını işleyerek onlara şahsiyet ve karakter kazandıralım dedi.

Değerler eğitimi konusunda geride bıraktığımız yıl içerisinde etkili bir çalışma yapılmadığını belirten Hasan KALELİ,bu sene değerler eğitimi konusunda planlamamız olsun bu da kağıt üzerinde kalmasın biz bir proje hazırladık Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü de destek olacak ve birlikte götüreceğiz.Bu projede değerler  eğitimini içine alan bir proje olduğu için bu anlamda gerekli çalışmaları yapacağınıza ve samimiyetle bu işi götüreceğimize inanıyorum dedi.

Hasan KALELİ bizler her zaman ulaşılabilir olacağız mütebessim, güler yüzlü olacağız bundan emin olun ve hiç tereddüt etmeden bizimle irtibata geçin.Önümüzdeki hafta uyum sürecinin başlayacağını belirten Hasan KALELİ,herhangi bir konuda okulumuza gelen velilerimize gerekli kolaylığı gösterelim gerekli ilgiyi gösterelim ve sağlıklı iletişim kuralım güler yüzlü karşılayalım.Velilerimiz kiminle muhatap olacağını nereye gideceğini bilsin gerekirse bir personel görevlendirin,yön levhaları hazırlayın ve kolaylık sağlayın.

Hasan KALELİ,velilerimizin ve öğrencilerimizin teknolojiyi daha etkin kullandıklarını belirterek,Okullarımızın Web sayfalarında okulumuzun tanıtım slaytlarını,okulumuza ait bütün kuralları ve okulunuzun türüne göre ilgili yönetmelikleri yayınlayalım velilerimizin kafalarındaki soru işaretlerini giderelim.

Planladığımız çalışmaların sağlıklı bir şekilde devam etmesi için Okullarda kurulacak kurul ve komisyonların ivedilikle kurulup, listelerin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde ki ilgili birimlere bildirilmesi gerektiğini belirten Kaleli, rehberlik faaliyetleri kapsamında planlamaların yapılmasını, özellikle de madde bağımlılığı konusunda bu sene hassasiyetle durup Kaymakamlık ve Emniyetle işbirliği yaparak bir planlama ve çalışma yapalım dedi.

Toplantının devamında okulların öğretmen ve personel ihtiyaçları ve taşımalı servis konusu görüşüldü ve okul müdürleri sırayla söz alarak dilek,istek ,ihtiyaç ve memnuniyetlerini dile getirdiler.

 

Toplantı iyi dilek ve temenniler ile sona erdi.

Yıldırım Mah.Dr.Neslihan Özenli Cad.No7 Halk Eğitim Binası Kat3 Akyurt/Ankara - 0312 844 18 55

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.